G-4SVPJCLT0J ANADOLUHABER

Muhammet Cevdet Orhan'ı Makamında Ziyaret Ettik

Muhammet Cevdet Orhan

Muhammet Cevdet Orhan'ı Makamında Ziyaret Ettik

30 Mart mahalli seçimlerinin ardından Aziziye Belediye Başkanlık görevini Fatih Cengiz'den devralan Muhammet Cevdet Orhan'ı Gazeteci Cem Atmaca ve Ender Yüncü Makamında ziyaret etti.

30 Mart mahalli seçimlerinde AK Parti'den Aday olan ve Aziziye İlçesinin büyük bir teveccühüyle İlçe Belediye Başkanlığını kazanan Muhammet Cevdet Orhan'ı makamında ziyaret eden Gazeteci Cem Atmaca ve Ender Yüncü, Çiçeği burnunda Başkan Orhan'a yeni görevinde başarılar dilediler.

Gazeteci Cem Atmaca ve Ender Yüncü'nün Başkan Muhammet Cevdet Orhan'la yaptığı söyleşi sıcak ve samimi bir havada geçti. Karşılıklı yapılan söyleşide, Gazeteci Cem Atmaca, Bizler Erzurum'da yayın yapan www.erzurumhaber25.com ve www.anadoluhaber.com olarak sürdürdüğümüz yayın hayatımızda bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonrada objektif ve tarafsız yayıncılığımızla Aziziye Belediyesi'nin halkın yararına olan tüm çalışmalarında desteğimizi sürdüreceğiz. Dedi.

Ender Yüncü ise yaptığı konuşmasında, Aziziye Belediyesi sınırlarında Erzurum'un silüetini değiştirecek projelerin hayata geçmesi gerektiğini bahsetti. Özellikle Üniversite Kampusuna sınır bölgelerde ve Yarımca mahallesi civarlarında yapılması planlanan iki ve üç katlı Villa Tipi Evlerin Şehrimize ve Aziziye İlçesine ayrı bir İmaj yaratacağını vurgulayan Yüncü, Bu Proje geçtiğimiz dönem Fatih Cengiz bey'in hayaliydi fakat Dadaşkent'i Yıldızkent'e bağlayan Prof. Dr. İhsan Doğramacı Caddesi üzerindeki Hınıs ve Tekman'da yıllar önce Deprem'de evlerini kaybeden vatandaşlarımıza yapılan Afet Evlerinin çirkin görüntüsünün bu silüeti bir türlü hayata geçirememesi Aziziye İçin büyük bir kayıp olmuştur. İnşallah Bu güzel Villa tipi evlerin Aziziye'ye kazandırılması için çalışmalar olacaktır dedi.

Aziziye Belediyesi'nin çiçeği burnunda Başkanı Muhammet Cevdet Orhan ise; bu ziyaretten duyduğu mutluluğu şöyle dile getirdi. Belediyecilik Hizmetlerini sunarken mutlaka Basınla istişare içerisinde çalışmalarımız olacaktır. Bu çalışmalarımızda bizlerle birlikte olmanız ve bizim göremediğimiz bardağın boş tarafını bizlere sizin pencerenizden görme şansı verdiğiniz için teşekkür ederim. Önümüzdeki günlerde göreceksiniz ki, Bizim Aziziye İçin yapacaklarımız Türkiye'de örnek olarak gösterilecektir. Çünkü biz bu göreve talip olurken önce Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın İnsan Odaklı Belediyecilik anlayışıyla yola çıktık. Bugün yarım kalan ve tamamlanması elzem projeler var. Görevi devir aldığım Belediye Başkanımız Sayın Fatih Cengiz, Gerçekten Aziziye İçin hayalleri gerçeğe dönüşmüştür. Fakat hizmet bir bayrak yarışıdır. Bayrağı devir aldık. Yarım kalan hiç bir proje kalmayacak. Hayal edilmesi imkansızları inşallah önümüzdeki günlerde tüm İlçe halkımla el ele gerçeğe dönüştürmeye devam edeceğiz. Başta Dadaşkent ve Ilıca olmak üzere Tüm köylerimiz ve mahallelerimizde bu değişimi en kısa zamanda farkedeceksiniz. Diye sözlerine son veren Başkan Muhammet Cevdet Orhan, Önümüzdeki günlerde bu tür ziyaretlerin sık sık yapılmasında Erzurum ve Aziziye İçin faydalı olacağını vurguladı.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı